Kaarevia uria ja mietteitä

Noniin, eli maanantaina aiheena olikin hevosen taivuttaminen ja kiemuraurat. Ravissa meni ihan ok, mutta laukassa toiseen suuntaan ei mennyt lähellekkään niinkuin piti. hupsis.. 

Käynnissä Matti tuntui todella hyvältä aika loistavaltakin. Alussa ravikin meni hyvin, kunnes alettiin työstämään enemmän. Taisi ratsastajankin hermot olla tiukalla. Tulimme kolmikaarista isoa kiemuraa, aina keskilinjan ylittäessä käyntiin, pari askelta ja takaisin raviin. Tuli toki montakin hyvää pysähdystä tehtyä. Laukassa vaihdettiin tehtävää hieman, että ensimmäisen keskilinjan ylittäessä laukka ja loppu kaarre seuraavaan keskilinjaan laukassa. Aluksi sekin meni ihan ok, mutta lopuksi siitä ei tullutkaan oikeestaan mitään. Matti vaan jatkoi jotain ravilaukka sekasortoa. Taisi mullakin olla vähän avutkin sekaisin. Lopputunti menikin taas ihan ok. Mitä Matti nyt hieman puski raveissa. Käynnissä Matti yritti pissata, mutta eihän siitä mitään tullut ja pyysin että jatketaan matkaa. Matti taisi närkästyä ja puski mua sen päällä. :D

Mutta asiasta toiseen. Lopetan varmaankin keskuksella, tai ainakin pidän taukoa. Sekä lopetan ainakin Talent-valmennuksen. Syynä tähän oli ettei Matti ole se oikea hevonen minulle, eikä oikein asiat joissa mua neuvotaan Matin kanssa, ole läheskään samoja kuin missä Hiskin kanssa mua pitäisi neuvoa. Ja haluan kehittyä yhdessä Hiskin kanssa.

Ja aloitan myöskin ratsastajan kuntopiirin torstaisin keskuksella. Saa nähdä mitä siitäkin tulee.. :DD

Mutta kuulemisiin, alan nyt leipomaan pipareita, heippa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti