Ensimmäinen postaus!

Saa nähdä aukeeako mullekkin nämä bloggauksen salaiset ovet. Yritän (huom. yritän ja siihen se yleensä jääkin..) pitää blogin aktiivisena ja postata edes pari kertaa kuussa. Kaikki postaukset eivät tule koskemaan omia ratsastuksiani, vaan myöskin mietiskelyjä ja muita hevosaiheisia juttuja. Aloitan tämän nyt sitten kertomalla sunnuntain (30.11) ratsastuksesta:

Sunnuntaina olikin sitten Miian talent-valkka. Lauantain Akin valkkaan en pystynytkään osallistumaan. Mutta tuo Miian valkka oli aika tuskaa. Suurin osa ajasta harjoitusravia, ja Matin kohdalla se ei ollut kovin mukavaa, etenkään kun mulla alkoi selkä sattumaan aivan järkyttävästi. Mulla ei oo oman muistin mukaan aiemmin alkanut tuolla lailla sattumaan ilman syytä. En viitsinyt tuntia keskeyttää, joten itku kurkussa jatkettiin vain sinnikkäästi tunnin loppuun. Mattikin alkoi innostumaan laukasta ja välillä itsekkin heppa lähti kääntymään ympyrälle. Halus kuitenkin kostaa mulle lauantain. :DD 
Valitettavasti, kuvia löytyy vaan alkukäynneistä kentältä. Joten saatte tyytyy näihin. :>
Tehtävää en muista kovinkaan tarkasti, muuta kuin harjoitusravissa mentäessä, piti tehdä pysähdys lyhyensivun puolivälissä. Ja sitten pitkällesivulle voltti. Myöhemmin siirryttiin laukkaamaan, jolloin tehtiin pääty-ympyrä, josta puolesta välistä nostettiin laukka, jota jatkettiin pitkänsivun puoliväliin ja voltti ravissa. Tehtävää tehtiin molempiin suuntiin, jonka jälkeen normaalit loppuverryttelyt. 



Miksi Matti menee kivasti niissä kuvissa kun mä säädän jotain omaa? D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti